Slovak

LK banner 2016

04:30:01
 19/03/2024

Dobrý deň,

Pred sedemdesiatimi tisíc rokmi existovali na svete dva veľké kontinenty, ktoré sa zrútili a ponorili do oceánu. Kontinenty súčasného sveta sú krajiny, ktoré objavili po kolapse. Ľudia, ktorí kolaps týchto dvoch kontinentov prežili, sa usadili na nových svetových kontinentoch. Život sa reštartoval. Noví ľudia sveta, ktorých život bol náročný, boli od seba odlúčení na tisíce rokov.

Odlúčená ľudská stvorenia vybudovala v miestach, kde sa usadili, svoje vlastné dediny, mestá a vlády, a počas času vyvinula svoje vlastné civilizácie. A dnes, súčasná svetová civilizácia ukazuje vzdialenosť, ktorá ľudstvo delila po dobu sedemdesiatich tisíc rokov.

Rozvíjajúce sa svet a rozvíjajúce sa životy rastlín, zvierat a ľudí sa každých sedemdesiat tisíc rokov pravidelne mení a reštartujú. Dnes, v súvislosti s topiacim snehom na póloch, sa svet pripravuje na veľkú zmenu a rýchlo sa blíži ku koncu vymeraného času. Akonáhle rokov na svetových póloch úplne roztopí, svet sa zmení a znovu sa zladí.

Ale čo je ešte dôležitejšie je informácie o dôvodoch prítomnosti života na Zemi a dôvodoch prečo začína a končí a prečo sa vždy musí reštartovať - ​​je to informácia, ktorá až do súčasnosti zostala tajná a to, prečo to tak bolo, má oveľa väčšiu hodnotu než veľké zladenie sveta.

Táto súkromná stránka existuje, aby poskytla dôležité informácie o budúcnosti sveta a ľudstva. Všetky informácie, ktoré by ste mohli potrebovať, nájdete v knihe Božský poriadok a univerzum, ktorú ľudstvu venovala mimozemská stvorenia. Pretože každý človek má právo na vzdelanie, nemusíte sa stať členom.

S láskou

Free Hit Counter (01.01.2016)

Copyright © 2016. The Last Knowledge.

Táto webová stránka je súkromná a neslúži k žiadnym komerčné účely.