Romanian

LK banner 2016

06:55:02
 19/03/2024

Bună ziua tuturor!

În urmă cu șaptezeci de mii de ani, în lume existau două mari continente, care s-au prăbușit și s-au scufundat în ocean. Continentele lumii actuale sunt pământurile care au apărut după prăbușirea acestora. Oamenii care au supraviețuit după prăbușirea celor două continente s-au răspândit pe noile continente ale lumii. Viața a reînceput. Timp de mii de ani, noii oameni de pe pământ care duceau un trai greu au plecat în pribegie.

Cei plecați în pribegie și-au înființat propriile sate, orașe, municipii și guverne în noile lor locuri și și-au dezvoltat propriile civilizații pe calea progresului. Nivelul de civilizație la care a ajuns lumea în zilele noastre este rezultatul distanței străbătute de omenire de-a lungul a șaptezeci de mii de ani.

Viața în continuă evoluție a pământului și viețile în continuă evoluție ale plantelor, animalelor și oamenilor care trăiesc pe acesta se schimbă și se realiniază în mod obișnuit la fiecare șaptezeci de mii de ani. Astăzi, cu contribuția ghețarilor care se topesc la poli, lumea se pregătește pentru o mare schimbare și se apropie cu repeziciune de sfârșitul timpului alocat acesteia. Atunci când ghețarii de la poli se vor topi complet, lumea se va deplasa către centrul său și se va realinia.

Mai importante însă sunt informațiile despre motivele prezenței vieții pe pământ și motivul pentru care viața începe și se termină și de ce trebuie să reînceapă după aceea, iar aceste informații care au fost păstrate în secret până în prezent au o valoare cu mult mai mare decât marea schimbare a lumii.

Acest site privat există pentru a aduce la cunoștință informații semnificative despre viitorul lumii și umanității. Veți găsi toate informațiile de care ați putea avea nevoie în cartea numită The Divine Order and The Universe [Ordinul Divin și Universul], care a fost dăruită omenirii de ființe extraterestre. Din moment ce fiecare ființă umană are dreptul de a învăța, nu trebuie să fiți membri.

Cu dragoste,

Free Hit Counter (01.01.2016)

Copyright © 2016. The Last Knowledge.
Acest site este privat și nu are un scop comercial.