Danish

LK banner 2016

09:41:28
 19/03/2024

Hej,

For 70.000 år siden var der to store kontinenter i verden. De kollapsede og blev opslugt af havet. Verdens to kontinenter nu til dags blev formet efter kollapset. De mennesker, der overlevede disse to kontinenters kollaps, blev spredt ud over verdenens nye kontinenter. Livet startede forfra. Verdens nye folk, der oplevede svære tider, oplevede en splittelse, der skulle vare tusinder af år.

Mennesker, der skiltes fra hinanden, grundlagde på deres eget sted deres egne landsbyer, byer, storbyer og regeringer. Her udviklede de deres civilisationer over tid. Verdens nuværende civilisation viser den distance som menneskeheden har tilbagelagt på 70.000 år.

Livet på jorden og udviklingen i planteliv, dyreliv og blandt mennesker på oplever en omskiftning og genjustering hvert halvfjerdstusinde år. Verdenen står over for en stor omvæltning og nærmere sig hastigt dens tildelte tid, hvilket falder sammen med polernes smeltning. Når jordens poler er smeltet fuldstændigt, vender jorden tilbage til sin kerne og genjusterer sig selv.

Men hvad er mere vigtigt: Hvorfor der er liv på jorden og grunden til, at der en begyndelse og en slutning, og hvorfor der genstartes bagefter. Og denne information, der har været hemmelig indtil i dag, har en meget større betydning end selve jordens omvæltning.

Denne private side eksisterer med henblik på at gøre opmærksom på verdenens og menneskehedens fremtid. Du kan finde al den information, du skal bruge, i bogen, der hedder The Divine Order and The Universe, der var en gave til menneskeheden fra udenjordiske væsener.  Da læring er en menneskelig rettighed, er det ikke nødvendigt, at du er medlem.

Bliv med kærlighed

Free Hit Counter (01.01.2016)

Copyright © 2016. The Last Knowledge.

Denne hjemmeside er privat og har ikke nogen komercielle formål