Norwegian

LK banner 2016

10:10:45
 19/03/2024

Hallo,

For sytti tusen år siden var det to store kontinenter i verden, og de kollapset og sank ned i havet. Kontinentene i dagens verden er de landområdene som fremkom etter kollapsen. Folk som overlevde etter sammenbruddet av disse to kontinentene er spredt over de nye kontinentene i verden. Livet startet på nytt. De nye menneskene i verden som skulle ha harde dager havnet fra hverandre i tusenvis av år.

Mennesker som falt fra hverandre etablert egne landsbyer, byer og myndigheter på sine egne steder og utviklet sine egne sivilisasjoner ved tidspunktet for fremgang. Og i dag viser sivilisasjonen hva verden har nådd  og menneskeheten har dekket i sytti tusen år.

Verdens utviklende liv og utviklende liv i planter, dyr og mennesker som lever på den forskyves og rekalibreres rutinemessig hvert sytti tusende år. I dag i forbindelse med issmelting på polene forbereder verden seg på et stort skift og nærmer seg raskt slutten av tiden avsatt til det. Når isen på verdens poler smelter hel, vil verden skifte selv til kjernen og omstille seg.

Mendet som er mer viktig er informasjon om årsakene til tilstedeværelse av liv på jorden og grunnen til at det begynner og at det ender, og hvorfor det må starte etterpå, og dette som er den informasjonen som har blitt holdt hemmelig frem til i dag har mye større verdi enn verdens store skift.

Dette private nettstedet finnes for å gjøre at viktige opplysninger om fremtiden for verden og menneskeheten blir hørt. Du vil finne all informasjon som du kanskje trenger i boken kalt Den guddommelige orden og universet som ble gitt til menneskeheten som en gave fra utenomjordiske vesener. Siden alle mennesker har rett til å lære, trenger du ikke å være medlem.

Bli med kjærligheten

Free Hit Counter (01.01.2016)

Copyright © 2016. The Last Knowledge.
Denne hjemmesiden er privat og har ingen kommersielle interesser.