Greek

LK banner 2016

06:39:22
 29/03/2024

Γεια σας,

Εβδομήντα χιλιάδες χρόνια πριν, υπήρχαν δύο μεγάλες ήπειροι στον κόσμο, οι οποίες κατέρρευσαν και βυθίστηκαν στον ωκεανό. Οι ήπειροι του σημερινού κόσμου είναι οι εκτάσεις που αναδύθηκαν μετά την κατάρρευση. Οι άνθρωποι που επέζησαν μετά την κατάρρευση αυτών των δύο ηπείρων, μοιράστηκαν στις νέες ηπείρους του κόσμου. Η ζωή ξανάρχισε. Οι νέοι άνθρωποι του κόσμου, οι οποίοι πέρασαν δύσκολες μέρες, απομακρύνθηκαν ο ένας από τον άλλο για χιλιάδες χρόνια.

Οι άνθρωποι που απομακρύνθηκαν δημιούργησαν δικά τους χωριά, κωμοπόλεις, πόλεις και κυβερνήσεις στις δικές τους περιοχές και ανέπτυξαν δικούς τους πολιτισμούς με την πάροδο του χρόνου. Ο πολιτισμός, όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα, δείχνει την απόσταση που έχει διανύσει η ανθρωπότητα σε εβδομήντα χιλιάδες χρόνια.

Η εξελισσόμενη ζωή του πλανήτη και οι εξελισσόμενες ζωές των φυτών, των ζώων και των ανθρώπων που ζουν σε αυτόν αλλάζουν και επαναπροσδιορίζονται συστηματικά κάθε εβδομήντα χιλιάδες χρόνια. Σήμερα, σε συνδυασμό με το λιώσιμο των πάγων στους πόλους, ο κόσμος ετοιμάζεται για μια μεγάλη αλλαγή και πλησιάζει γρήγορα στο τέλος του χρόνου που έχει οριστεί για αυτόν. Όταν ο πάγος στους πόλους του πλανήτη λιώσει εντελώς, ο κόσμος θα μετατοπιστεί προς τον πυρήνα του και θα επαναπροσδιοριστεί.

Αλλά αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι οι πληροφορίες σχετικά με τους λόγους της παρουσίας της ζωής στη γη και ο λόγος για τον οποίο αρχίζει και σταματάει και γιατί πρέπει να ξεκινήσει εκ νέου, και αυτές οι πληροφορίες που έχουν παραμείνει μυστικό μέχρι σήμερα έχουν πολύ μεγαλύτερη αξία από τη μεγάλη αλλαγή του κόσμου.

Αυτή η ιδιωτική ιστοσελίδα υπάρχει για να ακουστούν οι σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το μέλλον του κόσμου και της ανθρωπότητας. Θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που μπορεί να χρειαστείτε στο βιβλίο με τίτλο TheDivineOrderandTheUniverse που δόθηκε στην ανθρωπότητα σαν δώρο από εξωγήινα όντα. Δεδομένου ότι κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να γνωρίζει, δεν χρειάζεται να είστε μέλος.

Να έχετε αγάπη

Free Hit Counter (01.01.2016)

Copyright © 2016. The Last Knowledge.

Αυτή η ιστοσελίδα είναι ιδιωτική και δεν έχει εμπορικό σκοπό.