Czech

LK banner 2016

11:44:35
 19/03/2024

Dobrý den,

Před sedmdesáti tisíci lety existovaly na světě dva velké kontinenty, které se zhroutily a ponořily do oceánu. Kontinenty současného světa jsou země, které objevily po kolapsu. Lidé, kteří kolaps těchto dvou kontinentů přežili, se usadili na nových světových kontinentech. Život se restartoval. Noví lidé světa, jejichž život byl obtížný, byli od sebe odloučeni na tisíce let.
Odloučená lidská stvoření vybudovala v místech, kde se usadili, své vlastní vesnice, města a vlády, a během času vyvinula své vlastní civilizace. A dnes, současná světová civilizace ukazuje vzdálenost, která lidstvo dělila po dobu sedmdesáti tisíc let.
Rozvíjející se svět a rozvíjející se životy rostlin, zvířat a lidí se každých sedmdesát tisíc let pravidelně mění a restartují. Dnes, v souvislosti s tajícím sněhem na pólech, se svět připravuje na velkou změnu a rychle se blíží ke konci vyměřeného času. Jakmile let na světových pólech zcela roztaje, svět se změní a znovu se sladí.
Ale co je ještě důležitější je informace o důvodech přítomnosti života na Zemi a důvodech proč začíná a končí a proč se vždy musí restartovat – je to informace, která až do současnosti zůstala tajná a to, proč tomu tak bylo, má mnohem větší hodnotu než velké sladění světa.
Tato soukromá stránka existuje, aby poskytla důležité informace o budoucnosti světa a lidstva. Všechny informace, které byste mohli potřebovat, naleznete v knize Božský řád a univerzum, kterou lidstvu věnovala mimozemská stvoření. Protože každý člověk má právo na vzdělání, nemusíte se stát členem.

S láskou

Free Hit Counter (01.01.2016)

Copyright © 2016. The Last Knowledge.

Tato webová stránka je soukromá a neslouží k žádným komerčním účelům.