Startsida

LK banner 2016

11:44:03
 4/08/2021

Hej,

För sjuttiotusen år sedan kollapsade två stora kontinenter som sjönk ner i havet. Dagens kontinenter är land som uppstod efter kollapsen. Folk som överlevde kollapsen av dessa två kontinenter spred sig till nya kontinenter. Livet startade om. Världens nya folk, som hade det svårt att överleva, drogs isär från varandra under tusentals år.
Dessa människor etablerade byar, städer och regeringar på sina platser och utvecklade civilisationer i takt med utvecklingen. Dagens civilisation i världen förklarar de avstånd som har täckts under sjuttiotusen år.
Jordens utvecklande liv, med dess växtlighet, djur och mänskliga varelser som bebor den, flyttas och ändras automatiskt varje sjuttiotusen år. Idag, i samband med polernas smältande isar, förbereder sig världen för en stor förändring och närmar sig snabbt slutet av denna tid. När polernas isar helt har smält kommer jordens kärna att förändras och omjustera sig själv.
Viktigare är informationen om anledningarna till livets närvaro på jorden - och anledningarna till varför det inleds, slutar och varför det måste starta om – och denna information, som har hållits hemlig tills idag, har ett ännu större värde än världens stora förändring.
Denna privata sida existerar för att den viktiga informationen om världens och mänsklighetens framtid ska kunna höras. All nödvändig information hittar du i The Divine Order and The Universe som skänktes till mänskligheten som en gåva från utomjordiska varelser. Eftersom varje människa har rätten att lära sig behöver du inte vara medlem.

Lev med kärlek

 

Free Hit Counter (01.01.2016)

Copyright © 2016. The Last Knowledge.
Det här en privat webbsida och saknar kommersiella syften.