Homepage

LK banner 2016

11:17:33
 4/08/2021

Hallo,

Zeventigduizend jaar geleden waren er twee grote continenten op de wereld en deze zijn ingezakt en weggezonken in de oceaan. De continenten van de huidige wereld zijn de landen die zijn opgekomen na de inzakking. De mensen die de inzakking van deze twee continenten hebben overleefd, hebben zich verspreid over de nieuwe continenten van de wereld. Het leven is opnieuw begonnen. De nieuwe mensen van de wereld die het moeilijk hadden, vielen voor duizenden jaren uit elkaar
Mensen die uit elkaar vielen, vestigden hun eigen dorpen, plaatsen, steden en overheden op hun eigen plekken en ontwikkelden hun eigen beschavingen in de loop van hun ontwikkeling. En vandaag de dag toont de beschaving die de wereld heeft bereikt, de afstand die de mensheid heeft afgelegd in zeventigduizend jaar.
Het zich ontwikkelende leven van de wereld en het zich ontwikkelende leven van planten, dieren en mensen die hierop leven, wordt elke zeventigduizend jaar routinematig verschoven en opnieuw afgestemd. Vandaag de dag, in combinatie met het smeltende ijs op de polen, maakt de wereld zich klaar voor een grote verschuiving en nadert snel het einde der tijden die eraan is toegewezen. Wanneer het ijs op de polen van de wereld volledig is gesmolten, verschuift de wereld zichzelf naar de kern en stemt zichzelf opnieuw af.
Maar belangrijker nog is de informatie over de redenen van de aanwezigheid van leven op aarde en de reden waarom het begint en eindigt en waarom het daarna opnieuw moet beginnen, en dit is de reden dat de informatie die tot op de dag van vandaag geheim is gebleven, een veel grotere waarde heeft dan de grote verschuiving van de wereld.
Deze privésite is gemaakt om de belangrijke informatie over de toekomst van de wereld en de mensheid ten gehore te brengen. Hier vindt u alle informatie die u nodig zou kunnen hebben in het boek met de titel "The Divine Order" en "The Universe", dat als een geschenk werd gegeven aan de mensheid door buitenaardse wezens.  Aangezien alle mensen het recht hebben om te leren, hoeft u geen lid te zijn.

Houd u bij de liefde

Free Hit Counter (01.01.2016)

Copyright © 2016. The Last Knowledge.
Deze website is privé en heeft geen enkel commercieel oogmerk.